Merci aan alle deelnemers!

De Damse Pijl zit erop. Vele calorie├źn zijn op het parcours verloren gegaan en het mag gezegd zijn dat de gemiddelde snelheden er niet om logen. Hier zijn de resultaten!

Programma

Dit was het programma van de editie 2019:

  • 12:30 Kinder- en jongernkoers: voor sportivo’s onder de 16 jaar. Je kan je inschrijven voor deze koers. We voorzien koersen per leeftijdscategorie. Hierover later meer info.
  • 14:30 Het Vagevuur: Vanaf 16 jaar. Pittige koers van 25 kilometer doorheen de wijk.
  • 14:30 De Hel: Vanaf 16 jaar. Pikante uitdaging van 50 kilometer doorheen de wijk.

Parcours

De Kinder- en jongerenkoers rijdt op een verkort parcours. Het Vagevuur en de Hel op het volledige. Laat ons even een toertje maken.

Wedstrijdreglement

Lees dat hier even na

Het Parcours

Start van de koers is op het Damplein. Vandaar zoeven we bergaf richting de Ijzerlaan. Winkelhaak naar rechts en dan begint de spreekwoordelijke N60 van den Dam. Tijd voor waaiers en we boksen heel de wijk rond tot aan de Kalverstraat. Rechtsaf, nog eens rechtsaf en dan duiken we de wijk in. Technisch meanderen door de Dijle- en Rupelstraat tot we aan het Noordschippersdok zijn. Smal stuk tot aan de bocht van de Welkom, heel scherpe bocht naar links in de Samberstraat. Dan komen we aan de voet van Damberg… Dubbele pret met een pittige helling en kasseien. De aankomst is in deze strook zodat men goed kan sprinten. Als je doorgaat kom je nog aan de stationsbocht, wederom een zeer scherpe bocht naar rechts. En dan zijn we terug aan het Damplein!

Parcours

Praktische informatie voor deelnemers

  • We vragen je om zeker 50 minuten voor de start aanwezig te zijn om je kaderplaatje met elektronische ship af te halen. ( Inschrijvingen vinden plaats op Damplein 2060 Antwerpen)
  • Ten laatste 15 minuten voor het startschot begeeft je je naar de startlijn. ( Deze zal zich voor de zeppelin bevinden)
  • De kaderplaatjes dien je na de wedstrijd terug aan de organisatie te bezorgen. Deze ship dient terug bezorgd te worden aan de organisatie.
  • De deelnemers van het vagevuur leggen 10 ronden (25 km) af.
  • De deelnemers van de hel leggen 21 rondes (55km)af.
  • De deelnemers van het vagevuur wordt gevraagd om zoveel rechts op het parcours te rijden (indien mogelijk).

Inschrijven

Als het bovenstaande formulier niet zichtbaar is, klik dan hier.

Praktisch

Datum: 12-05-2019
Van: 12:00
Tot: 18:00
Waar: Damplein, 2060 Antwerpen