Een van de grootste rommelmarkten van de stad in meerdere straten van de Damwijk. Vorig jaar hadden we meer als 130 standhouders. Kom snuisteren tussen verschillende kraampjes en geniet van straatanimatie. Groot?! Een groot deel van de Damwijk is autovrij en je kan kuieren in de Twee Netenstraat, Lange Lobroekstraat, Rupelstraat, Demerstraat, Dijlestraat en de Weilandstraat. Er vallen altijd koopjes te doen op den Dam!

Wanneer? Op 14 september zijn we open vanaf 08:30! De online inschrijvingen zijn gesloten! Je kan je nog wel inschrijven morgen vroeg tussen 07:00 en 09:00 maar je hebt dan geen keuze meer voor een standplaats.

Programma

PRogramma rommelmarkt

Ik wil spullen verkopen!

De lengte van een enkelvoudige standplaats is 5 meter. De prijs is 10 EUR/5 meter. Je kan natuurlijk altijd meerdere standen bestellen als je meer ruimte nodig hebt.

De online inschrijvingen zijn gesloten! Je kan je nog wel inschrijven morgen vroeg tussen 07:00 en 09:00 maar je hebt dan geen keuze meer voor een standplaats.

Buurtbewoners

Krijgen altijd een plek voor de deur.

Wie kan er allemaal op de rommelmarkt staan?

Onze rommelmarkt heet iedereen welkom die zijn tweedehandsspullen wil aanbieden. Als je buurtbewoner bent in een van de deelnemende straten, dan zorgen we ervoor dat je voor je deur kan staan. Was je vorig jaar ook al te gast op onze rommelmarkt? Zoek dan even je inschrijvingsnummer op en dan krijg je dezelfde plaatsen.

Verkoop je nieuwe spullen? Dan is onze rommelmarkt niet de juiste plek. Maak je zelfgemaakte spullen dan maken we graag een uitzondering.

Lokale horeca mag voedsel verkopen op het evenement. Ze boeken best een standplaats via het inschrijvingsformulier. Ijsventers zijn niet welkom.

Tafels en stoelen

Onze organisatie biedt geen tafels en stoelen aan. Die moet je zelf meenemen.

Auto bij de stand

Als het echt niet anders kan mag je auto bij je stand blijven staan. Vermeld dit bij de opmerkingen. De auto mag half op het voetpad staan zodat er voldoende ruimte is op de straat. Boek voldoende ruimte zodat je auto bij op de stand kan blijven staan. We raden aan om dan een extra standplaats te boeken. De auto moet ook verplicht op de stand blijven staan gedurende de rommelmarkt aangezien de straten strikt autovrij zijn.

Inschrijvingsprocedure

  • Je schrijft je in via het inschrijvingsformulier onderaan de pagina
  • Je ontvangt van ons een bevestiging van je inschrijving per e-mail (kijk ook in je spam box)
  • Je ontvangt van ons een goedkeuring van je inschrijving (kunnen een paar dagen tussenzitten). Hierin staan alle nodige betalingsgegevens
  • Na ontvangst van je betaling is je inschrijving finaal
  • Begin september ontvang je van ons je standplaats

Op de dag zelf

Hoe gaat de rommelmarktdag op de dag zelf in zijn werk. Als standhouder is het belangrijk om onderstaande info goed door te nemen!

  • Op de dag zelf meld je je aan aan de inschrijvingstent op de hoek van de Lange Lobroekstraat en de Kalverstraat tussen 07:00 en 09:00. Dit is ook de enige manier om met je auto op het terrein te komen. Ook buurtbewoners moeten zich hier aanmelden alvorens hun stand op te stellen! Bij aanmelding krijg je je extacte standplaats.
  • Je betaalt je waarborg van 5 EUR waarborg (cash en graag gepast) en je krijgt van ons een waarborgpapier. Indien je nog niet betaald hebt voor je standplaats neem je best ook je inschrijvingsgeld mee. Je krijgt ook een fluo polsbandje. Met dit bandje mag je met de auto op het terrein.
  • Je mag met je auto het rommelmarktterrein oprijden om je kraam in te richten tot maximaal 9 uur. Je kan je auto parkeren op de buurtparking op de Slachthuislaan 70. In samenspraak met de organisatie mag je auto aan je stand blijven staan maar de straat mag nooit geblokkeerd worden om veiligheidsredenen. De auto blijft ook verplicht op het terrein!
  • Vanaf 17:00 mag je terug op het terrein met je auto om je stand op te breken. Waarborg krijg je terug bij afgifte van je waarborgpapier aan de inschrijvingstent of bij een verantwoordelijke. Indien je stand proper is achtergelaten krijg je de waarborg terug.
Map rommelmarkt

Voor buurtbewoners: ook buurtbewoners moeten zich verplicht aanmelden!

Gelieve deze planning te respecteren voor een vlot verloop van de dag!

Online inschrijven

De online inschrijvingen zijn gesloten! Je kan je nog wel inschrijven morgen vroeg tussen 07:00 en 09:00 maar je hebt dan geen keuze meer voor een standplaats.

Praktisch

Datum: 14-09-2019
Van: 08:00
Tot: 17:30
Waar: Damwijk