Een CD-speler die niet meer open wil. Computers met kuren? Dolle radio? Waarom weggooien als we het misschien kunnen herstellen! Neem je kapotte spullen mee naar het RepairCafé op den dam en we proberen het gezellig samen (en gratis) op te lossen.

23 maart 2019 van 10:00 tot 16:00

Dit is ondertussen al de 12de editie. Dit jaar zijn we te gast in de hallen van RooftopTiger. Ingang via de Lange Lobroekstraat (2060 Antwerpen), volg de pijlen! Op de lange Lobroekstraat kan je ook eenvoudig parkeren.

Waar is het te doen

In de ateliers van RooftopTiger. Plannetje, volg de groene stippellijn :). Aan de kant van de Lange Lobroekstraat kan je eenvoudig parkeren.

Plan Repaircafe

Waar is het te doen?

Heb jij handige handen?

Heb jij niets te herstellen omdat je zelf een handige harry bent? Dan kan je mee komen helpen. Laat iets weten via info@damsefeesten.org.

Wat herstellen we graag en wat niet?

De oude koekoeksklok van je oma, of je geliefde stereo. Je kan het zo gek niet bedenken wat we soms al hebben kunnen herstellen. Ook door het herstellen van dierbaar speelgoed hebben we al vaak mensen met een glimlach naar huis kunnen sturen. We doen heel graag ons best voor alles wat je dierbaar is. Spullen om achteraf door te verkopen herstellen we niet graag. Ook mensen die met hun halve kelder komen aanzeulen hebben we liever niet. Zo kunnen we veel mensen helpen.

Praktisch

Datum: 05-10-2019
Van: 10:00
Tot: 16:00
Waar: RooftopTiger, Lange Lobroekstraat, 2060 Antwerpen